Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Kαλό μήνα!

Σκέφτηκα ότι σήμερα ξεκινά ένας καινούργιος μήνας και καλό θα είναι να ξεκινά με λίγη αισιοδοξία(όσο μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος κατα μεσής της Μεγάλης Βδομάδας αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης και μέτρων!!!!!!).


Και όμως μπορούμε!!!ΝΑΙ μπορούμε!!!Δεν θα μας ρίξει κάτω καμία λιτότητα(που σημειωτέον ισχύει μόνο για μας που έχουμε μόνο ένα χιτώνα και που στο τέλος θα μας τον πάρουν κ αυτόν..Τί γίνεται μ αυτούς που έχουν καμιά 15αρία-και βάλε!-δεν μας λένε!!!!!!).Τέλος πάντων..




Ή καλύτερα μέρες που'ναι(που λέει και ο σοφότατος λαός!) "δε βαριέσαι έχει ο Θεός!".
Βρε ο Θεός έχει....ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ;;;;;
Και μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν πιστεύω ή ότι δε σέβομαι κτλπ(ανοησίες δηλαδή ίσα για να κατηγορείς το διπλανό σου όπως ΟΛΟΙ όσοι ζουν σ αυτή τη χώρα με τους εαξαιρετικά συμπαθής και τρισχαριτωμένους υπουργούς και ψευταραδ....εεεεε βουλευτές!).Απλά το μόνο που μπορεί κ αυτός ο καημένος να προσφέρει είναι υπομονή,εποιμονή και δύναμη!!!


Αυτά εύχομαι να φέρει σε όλους το μήνυμα του Πάσχα..και δε μπορεί!Κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μας ανάταση...εεεε ανάσταση!!!!!






ΥΓ(1):Μακριά από τους φερόμενους ως εκπροσώπους του Θεού!
ΥΓ(2):Να θυμάστε ότι η Εκκλησία δεν θέλει να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ-γιατί άραγε;-!!!!!!!!(ενώ στην εποχή του "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" η Εκκλησία πρόσφερε μέρος του πλούτου της για να σωθεί η χώρα!!!!!!)
ΥΓ(3):Άντε να δούμε "μέρες που ναι!"...ΑΝΤΕ!


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου