Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πολλά και αδιάφορα!!!!!

 Και ναι!Η μεγάλη της διαιτολόγου....μερα,έφτασε!Δυστυχώς!Για μενα,για τη ζυγαριά..για όλους!Εντάξει πια δεν έχω γίνει και υποψήφια παλαιστής σούμο,αλλά ένα-δυο κιλάκια λόγω Χριστουγέννων...δε θα πω επιβάλλονται..θα πω απλά..ήρθαν..ακάλεστα!

 Από αύριο και πάλι πίσω στην πείνα..καλά ήμασταν δυο βδομάδες...τώρα...το στομάχι όχι απλά στην  πλάτη...ούτε και αυτό ξέρει πού θα πάει απ'την πείνα!Το καημενούλι!Αλλά τί να κάνουμε!Βλέπεις δε γεννηθήκαμε όλες δίμετρες,θεές,αδύνατες με σώμα πού όσο και να φάει ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!

 Τώρα που το σκέφτηκα,όλα τα ωραία ή θα παχαίνουν ή θα σκοτώνουν ή θα είναι ακριβά!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!Εκνευρίζομαι απίστευτα,όταν μου λένε ψέματα..απίστευτα όμως.Νομίζω ότι η ειλικρίνεια είναι το ΠΑΝ σε κάθε είδους σχέση.Σε ένα ωραίο πακετάκι με την επικοινωνία.Αν δεν υπάρχουν αυτά τα δυο "σ' ένα υπέροχο βαλιτζάκι" δεν υπάρχει σχέση.Για μένα,έστω.Δεν είναι ωραίο να νιώθεις ότι ο συντροφός σου ή ο φίλος σου,σε κοροϊδεύει μες στη μούρη σου.Πώς να το κάνουμε,δηλαδή.Ειδικά,όταν αυτό γίνεται απανωτά μέσα σε 3 μέρες!Μια αγανάκτηση θα τη νιώσεις δε μπορεί!
 
  Δε βαριέσαι!Και τί θα κάνεις;Ε,απλά κάποια στιγμή θα πεις αυτό που λένε και οι ηθοποιοί στο φουαγιέ,όταν πας να τους δώσεις συγχαρητήρια για την παράσταση: "ευχαριστούμε πολύ,καλη σας νύχτα!".Μόνο που δε θα υπάρχει το "να μας ξανάρθετε!".Πλάκα-πλάκα ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ!Βέβαια δεν είμαι ηθοποιός(ακόμη!)..οπότε..εύχομαι να μη χαλάσει η φαντασίωση και χρειαστεί να ξοδέψω  την ατάκα σε άκυρη φάση...

Αυτά που λέτε,λοιπόν.Δεν έχω κάτι άλλο συγκλονιστικό να μοιραστώ,δυστυχώς.Προσπαθώ να ξεκινήσω διάβασμα(2 μαθήματα και πτυχίο!) και την έρμη την εργασία των Λατινικών.Ελπίζω να το καταφέρω μέσα στις επόμενες μέρες!
Το βράδυ θα το περάσω σε μια μπυραρία εδώ κοντά,το γνωστό και ως "στέκι" της παρέας μου,με την παρέα μου προφανώς.
Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο βράδυ,χωρίς ψέματα,χωρίς απογοητεύσεις και κυρίως χωρίς νεύρα!

Θα χάσω και τους "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" σήμερα!Ξέρω..livemovies.gr!Σταθερές αξίες!

                                                 Αυτά από μενα,
                                                   Πολλά φιλιά!
                                                   

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει κάτι που είναι ευχάριστο και δεν κοστίζει ( τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) όπως είχαμε συζητήσει κ το καλοκαίρι! Άρα μην κανείς γενικεύσεις!!! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα!!!!!!εχεις δικιο!!!!παραληψις μου!!!με συγχωρειτε!!!χαχαχα!!!thx για το comment!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή υπομονή με την δίαιτα.:P

    Αχ,μου την δίνουν τόσο και εμένα τα ψέμματα...

    Τι σπούδασες αν επιτρέπεται? :D
    Πτυχίο ε?Μπράβοοοοο!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασικη Φιλολογια στο ΕΚΠΑ!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή